Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da želi zamenjati izdelek, brez navedbe razloga za svojo odločitev. Vračilo se šteje za pravočasno, če je pošiljka oddana v roku ter v prvotnem stanju oz. nepoškodovana.

Blago mora biti vrnjeno podjetju najkasneje v 30 dneh od sporočila o odstopu. Kupec krije stroške pošiljanja paketa, ki ga pošilja s svojega naslova na naslov prodajalca. Izdelek zamenjamo ter ga na njegove stroške pošljemo kupcu.

Izdelek zamenjamo samo v primeru, da zunanja in notranja embalaža izdelka nista poškodovani. Sam izdelek ne sme biti poškodovan, umazan, odrgnjen ali imeti kakršnih koli znakov uporabe.

Priporočamo vam, da pri pošiljanju izdelka izdelek zavarujete, saj se med potjo lahko poškoduje. Zapakirajte ga v kartonasto škatlo in ne v kuverto. Izdelek lahko pošljete nazaj v kartonasti škatli, v kateri ste izdelek prejeli. V primeru, da bo vrnjen izdelek poškodovan, vam izdelka žal ne bomo mogli zamenjati. Paketu mora biti nujno priložen račun, sicer vam izdelka ne moremo zamenjati. Vrnjene izdelke bomo upoštevali samo ob izpolnjevanju zgoraj navedenih zahtev. Izdelki morajo biti poslani na naslov" Dolenjska cesta 274, 1291 Škofljica, Slovenija.

REKLAMACIJA IN VRAČILO

V primeru napake na blagu se lahko dogovorimo za nadomestilo v obliki darilnega bona. Prav tako imate pravico, da zahtevate nadomestno dobavo.

Pri reklamaciji naročila, pri katerem je bila koriščena koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika ali drugo plačilno sredstvo se vrne le vplačani znesek. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo, znesek pa se uporabniku vrne v obliki novega darilnega bona. V primeru nagradne igre, pridobljena nagrada v nobenem primeru ni izplačljiva ali vračljiva na račun.

Če napake ne moremo odpraviti, ima kupec pravico, da v 30 dneh od prevzema izdelkov ponudniku naročene izdelke vrne. Stroške vračila nosi kupec. Kupec mora o nameravanem vračilu obvestiti ponudnika najpozneje v 15 dneh od prejema izdelkov, in sicer na kontaktni e-naslov: info@knajfi.com ali po telefonski številki +386 51 279 998, izdelke pa na sedež podjetja vrniti v naslednjih 15 dneh.

Vračilo denarja ali zamenjava izdelkov je možna šele po tem, ko ponudnik prevzame vrnjene izdelke.

O poteku reklamacije, predvsem o njenem sprejemu, reševanju ali zavrnitvi vas bomo pisno obveščali prek elektronske pošte. Pomembni napotki za vračilo artiklov:

Ko vračate artikle prodajalcu, priložite tudi kopijo računa.

Naslov za posredovanje (pošiljanje) artiklov prodajalcu je Dolenjska cesta 274, 1291 Škofljica, Slovenija.

Priporočamo, da uporabite dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljki, in da artikle ustrezno pripravite za transport (pri tem lahko uporabite originalno embalažo oziroma drugo ustrezno varno embalažo).

Stroške vračila paketa vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.