Se odločate za nakup ali pa ste v dar prejeli naš darilni bon?

Darilni bon je lahko lepo darilo. Razveselite svoje bližnje ali poslovne partnerje z vrednostnimi boni.

Izbirate lahko med naslednjimi vrednostmi darilnih bonov: 50, 100, 150, 200, 250 in 300 evrov. Možen je nakup več bonov skupaj.

Po nakupu darilnih bonov vam pošljemo kodo, s katero lahko vrednost bona unovčite v naši spletni trgovini. Darilni bon lahko kupi fizična ali pravna oseba, z naročilom na spletni strani www.knajfi.com ali po e-pošti. Darilni bon je možno plačati z bančno kartico, nakazilom na TRR ali nakazilom na Paypal račun.

Obdarjenec lahko bon unovči na spletni strani knajfi.com, skupaj s kodo, ki pripada posameznemu bonu. Darilni bon velja 12 mesecev od dneva nakupa (datum je zabeležen na darilnem bonu). Darilni bon lahko koristite samo enkrat.

Prejemniku darilnih bonov se pri plačilu izbranega izdelka prizna vrednost darilnega bona. V kolikor je vrednost izbranega izdelka višja kot vrednost, ki je navedena na darilnem bonu, je treba razliko doplačati s plačilnimi sredstvi, ki so na voljo ob spletnem nakupu (bančno nakazilo, plačilna kartica ali Paypal). V primeru izbire izdelka, katerega vrednost je nižja od vrednosti darilnega bona, se neizkoriščena vrednost darilnega bona ne izplača. Pri plačilu (na blagajni) uporabite kodo vrednostnega darilnega bona, ki ste ga prejeli – priznala se vam bo vrednost, navedena na vrednostnem darilnem bonu knajfi.com.