Kako plačam naročilo?
Naročilo lahko plačate vnaprej s plačilno kartico (Mastercard, Visa), preko Paypala ali z bančnim nakazilom po predračunu.

Pri izbiri plačila s kreditno kartico se plačilo ne sprovede. Zakaj?
Sistem kreditnih kartic in Paypala ima varnostni sistem, pri katerem morate plačilo odobriti.
V primeru dodatnih težav nas lahko kontaktirate na e-naslov info@knajfi.com oz. pokličete na +386 51 279 998.

Ali dostavljate nože v tujino?
Ob zaključku naročila nam skupaj s podatki posredujte tudi naslov, na katerega želite prejeti paket z noži. Pri Knajfi bomo poskrbeli za dostavo vaše pošiljke, tudi v druge države. Za uspešno dostavo nožev je pomembno , da nam posredujete točne podatke. Strošek dostave v Sloveniji ali tujini krije stranka sama, v kolikor ni s promocijami in drugimi akcijami določeno drugače.
Znotraj Slovenije je cena dostave 5 EUR, zunaj Slovenije pa 18 EUR.

Ali lahko kupim darilne bone za nakup nožev?
Zavedamo se, da je nakup noža izbira posameznika in njegovih kuhinjskih potreb, vsekakor pa tudi odlično darilo. Darilni boni so na voljo v različnih vrednostih, kupite jih lahko s klikom na povezavo https://knajfi.com/products/gift-card. Veljavnost bona je eno leto od datuma nakupa. Za več informacij nas kontaktirajte na e-naslov info@knajfi.com in z veseljem vam bomo pomagali.

Ali lahko nakup opravimo kot pravna oseba?
Da. V primeru, da nož kupujete kot pravna oseba, to navedite med postopkom nakupa (pri podatkih o kupcu) in račun bo glasil na pravno osebo.

Kako spremenim način plačila?
Spremembo plačila lahko uredimo le mi. O tem nas je treba obvestiti čim prej preko sporočila na e-naslov (info@knajfi.com) ali s klicem na telefonsko številko
+386 51 279 998.