Kdaj lahko pričakujem dostavo naročenih izdelkov?
Naročilo bo poslano v roku 24 ur med delavnikom in dostavljeno na naslov, naveden ob zaključku naročila, predvidoma v 1–4 delovnih dneh (znotraj EU) oz. 2–8 delovnih dneh (zunaj EU). Ko kurirska služba prevzame paket, boste prejeli obvestilo, skupaj s sledilno številko paketa.

Kakšne možnosti dostave paketa omogočate?
Dostavo za nas izvajajo zanesljivi pogodbeni partnerji z možnostjo economy in exspress dostave.

Kakšna je cena dostave?
Cena dostave po Sloveniji znaša 5 EUR. Cena dostave pošiljke v tujino je 18 EUR. Cena dostave posameznega paketa se vam prikaže pri zaključku naročila, ko vnesete vse potrebne podatke.

Kako prejmem naročilo? ?
Naročilo boste prejeli po kurirski službi na naslov, ki ga navedete ob naročilu. Dostavo izvajajo zanesljivi pogodbeni partnerji (DPD, GLS, DHL, TNT).

Ali je pošiljanje nožev s kurirsko službo varno?
Dostava noža z našim pogodbenim partnerjem je popolnoma varna. Vsak paket ima sledilno številko in v vsakem trenutku lahko preverite, kje se vaš paket nahaja. Vsak paket je skrbno zapakiran in zavarovan ter tako pripravljen na pot do vas.

Ali lahko izberem drug naslov dostave, ki ni enak tistemu, ki sem ga navedel med vnosom osebnih podatkov?
Naslov za dostavo in naslov plačnika, ki ste ga navedli ob naročilu, sta lahko različna.

Kdaj lahko nastanejo dodatni stroški naročila?

  • Kadar je kupec v državah zunaj EU, nastanejo stroški dajatev (carinske in davčne dajatve), ki jih nosi kupec sam in ne podjetje Liwas d.o.o., saj se le-ti v državah razlikujejo.
  • V primeru vračila izdelka mora stranka sama kriti vse stroške, ki nastanejo z vračilom izdelka (kurirska služba).
  • Če pošiljka ni dostavljena zaradi krivde stranke (stranka je dala napačen poštni naslov, ni preklicala pošiljanja ali ni poskrbela za prevzem paketa) in je bilo naročilo poslano nazaj v Knajfi, je stranka odgovorna za vse stroške dostave (posredovanja in vračila paketa). Če želi stranka prejeti paket, mora dostavo pošiljke ponovno plačati.
  • Če stranka prekliče naročilo, ki pa ga je že prevzela kurirska služba in so že nastali stroški dostave in s tem povezani stroški, le-te poravna kupec.

PREVZEM PAKETA

Priporočamo, da prejeto pošiljko takoj pregledate. Za dokazilo k morebitnim pritožbam posnemite fotografije in nam jih skupaj s pojasnilom pošljite na e-naslov info@knajfi.com. Poškodovanih ali že odprtih paketov ne prevzemajte.

Če ob prevzemu ugotovite, da je pošiljka poškodovana, je treba kurirja dostavne službe nemudoma zaprositi za izpolnitev obrazca, da je bil paket ob dostavi poškodovan.